(VIDEO) VIZATIMORI “KAU DHE UJKU”!

0
1974

Filma vizatimore
Kau dhe ujku

Përshkrimi: Ujkut i ka shkuar mendja te haje mish kau, por i trembet brireve te kaut. Mendon ta mashtroje, duke u hequr si piktor. Ai i ben kaut portretin duke i hequr armet e tij te forta, briret. Kau i urte e kupton dredhine e ujkut dhe me nje te goditur e shtrin te ngordhur ne vend.

Operator: Tomi Vaso

Piktor: Tonin Vuksani, Alma Devolli, Elefteri Mella

Montazhi: Manushaqe Halili

Operator zeri: Gezim Sula

Teknolog ngjyrash: Nasi Shamia
Regjia: Tonin Vuksani
Skenari: Luan Rama
Muzika: Nina Andoni
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1980
Kohëzgjatja: 8 min

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply