(VIDEO) Vizatimori “Parrulla V.F.L.P”!

0
808

 

FILMA VIZATIMOR TE KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Parrulla – V.F.L.P
Përshkrimi: Prefekti i qytetit kur ngrihet ne mengjez ve re se gjithe qyteti eshte mbushur me parrullen V.F.L.P. Ai jep urdher qe xhandaret t i prishin kudo qe i shohin keto parrulla te rrezikshme. Megjithse xhandaret i fshine, perseri kudo dalin keto parrulla te cilat e çmedin fare prefektin i cili urdheron te shkaterrohet gjithshka ku jane shkruar parrullat. Xhandaret prishin parrullat po ato perseri dalin e dallohen kudo. Me ne fund, xhandaret fillojne te shembin muret ku jane shkruar. Keshtu pas pak ata prishin dhe prefekturen muri i te ciles bie mbi tavolinen e perfektit i cili eshte fshehur nen te.

Operator: Jovan Kondakçi
Piktor: Gezim Qendro
Montazhi: Elda Xholi
Operator zëri: Avdulla Osmanlliu
Regjia: Gezim Qendro
Skenari: Bujar Kapexhiu
Muzika: Ferdinand Murati
Producent: Kinostudio “Shqiperia e Re”
Viti: 1989
Kohëzgjatja: 8 min.

(AQSHF)

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply