(VIDEO) YJE TË SKENËS | ÇIFTI I ARTISTËVE ORGOCKA!

0
919

 

YJE TË SKENËS | ÇIFTI I ARTISTËVE ORGOCKA!
Nje kronike e shkeputur nga cikli i emisioneve te TVSH-se dedikuar artisteve te vendit tone. Puntata kushtuar ciftit te artisteve te skenes Dhimiter dhe Dhorke Orgocka. Drejton : Zerina Kuke.

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here