(VIDEO) YJE TË SKENËS | FERDINAND RADI (1942-2004) !

0
1840

 

Video homazh per aktorin Ferdinand Radi.
Foto te ndryshme dhe nje kolazh nga interpretimet e tij ne film e teater.

_______________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply