(VIDEO) Yje të skenës | Foto kolazh i aktorit Fane Bita!

0
1113

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

YJE TE SKENES – PROFIL!
Foto kolazh i aktorit te shquar te Teatrit “Z. Sako”, Gjirokaster dhe Kinematografise Shqiptare Fane Bita. Foto nga rolet e interpretuara ne filmat shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e Re”
Material i rezervuar | Mundesoi “Kinematografia Shqiptare” – 26 mars 2023
_____________________________


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.