(VIDEO) YJE TË SKENËS | GËZIM RUDI!

0
2668

 

 

YJE TE SKENES – PROFIL!
Gezim Rudi
Interpretime ne skenen e teatrit dhe ekranin e filmit shqiptar.

____________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply