(VIDEO) Yje të skenës | Karafil Shena!

0
1071

 

VIDEO PROFIL | YJE TE SKENES!
Karafil Shena

Fragmente dhe interpretime te aktorit ne filmin shqiptar.

______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply