(VIDEO) YJE TË SKENËS | NDRIÇIM XHEPA

0
2252

Yje te skenes shqiptare
Video profil i aktorit Ndricim Xhepa

Interpretime dhe role te ndryshme ne filmin shqiptar!

 
 
 

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply