(VIDEO) YJE TË SKENËS | PAULIN PREKA!

0
939

 

Video profil i aktorit te estrades se Shkodres, Paulin Preka.
Nje kolazh me skece dhe humor nga karriera artistike e artistit shkodran.

________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here