(VIDEO) Yje të skenës | Profil i artistit Zija Grapshi!

0
503

 

YJE TE SKENES – PROFIL!
Zija Grapshi
Aktor i Estrades se Tiranes, i Teatrit Popullor , i Teatrit te Kukullave si dhe Kinematografise Shqiptare.
Mban titullin “Artist i Merituar”

Nje foto-kolazh me rolet e interpretuara nga artisti i skenes dhe ekranit shqiptar.

       

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 18 mars 2024

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here