(Video) Yje të Skenës – Profil | Tonin Ujka (1940-2008)

0
107

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

YJE TE SKENES DHE TE EKRANIT SHQIPTAR – PROFIL!
Profil i aktorit dhe regjisorit Tonin Ujka (1940-2008)

Foto kolazh me disa prej roleve te interpretuara nga artisti shkodran ne film e teater.

_________________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.