(Video) Yje të Skenës | Sokol Angjeli

0
767

 

(Video) Yje të Skenës | Sokol Angjeli!

Vido kolazh me role dhe interpretimne te ndryshme te aktorit ne film dhe teater._____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply