(VIDEO) YJE TË SKENËS – SOTIRAQ ÇILI (1942-2017)

0
932

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

YJE TE SKENES – PROFIL
Sotiraq Cili (1942-2017)

Ne kujtim te aktorit korcar ne nje video-fotokolazh me disa
nga rolet e interpretuara ne filmin shqiptar.
Nderim dhe respekt!

 

_______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.