(VIDEO) YJE TE SKENES | SULEJMAN PITARKA (1924-2007)!

0
1756

YJE TE SKENES
Video profil, kushtuar artistit te madh, Sulejman Pitarka.
Sekuenca nga rolet e tij ne filmin shqiptar.
Nderim dhe respekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here