(VIDEO) YJE TE SKENES | VANGJEL HEBA (1933-2007)!

0
962

 

YJE TE SKENES – PROFIL!
Vangjel Heba (1933-2007)
Ne kujtim te artistit te shquar te skenes dhe ekranit shqiptar.
Foto kolazh me rolet e interpretuara ne film dhe teater.
Nderim dhe respekt!

   

Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten  10 mars 2024

__________________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here