(VIDEO) Yje të skenës | Violeta Deda (1953-2008)

0
1150

___________________
Pjese nga rubrika dedikuar artisteve te medhenj shqiptar
“Yje te skenes” | Violeta Deda (1953-2008)

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Kolazh me role te interpretuara nga aktorja ne filmat shqiptar te Kinostudios
“Shqiperia e Re”.

Nderim dhe respekt!

   

Video u mundesua nga administratoret e “Kinematografia Shqiptare.
____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.