(VIDEO) Filmi “Një ditë nga një jetë”

0
527

FILMI “NJE DITE NGA NJE JETE” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Një ditë nga një jetë'” është film, prodhim i vitit 1993
Regjia: Gjergj Xhuvani
Skenari: Dh. Xhuvani dhe Gj. Xhuvani,
Muzika: Zef Çoba,
Prodhim i realizuar nga “Albafilm Studio.

Ëndrra e një njeriu mosha e vjetër e të cilit ka bërë që ai të tërhiqet nga jeta intensive që jetonte. Ai ndjen se shoqëria nuk e vlerëson më për atë që është dhe gradualisht fillon të jetojë me kujtime deri sa me dëshirën e tij ai i largohet këtij realiteti.

INTERPRETUESIT
Kastriot Çipi … doktori
Kadri Roshi
Gëzim Rudi
Luiza Xhuvani

_______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply