(VIDEO) INTERVAL MUZIKOR | DHIMITËR DUSHI – “MËSUESI I PARË”!

0
1357

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

INTERVAL MUZIKOR
“Mesuesi i pare” – Dhimiter Dushi
Muzika: Luan Zhegu
Teksti: Tonin Miloti
Interpretuar ne Festivalin e pare te Interpretuesve – Tirane 1983

Erdha prape ne shkollen time
Mbaj ne zemer nje mall te madh
Ne mes nxenesve perseri me del
Mesuesi im i pare
Ne u ritem dhe kudo
Na gjen sot neper atdhe
Fjalen tuaj shpesh kujtojm
Mesuesi pari ti je per ne

Se harrojme mesuesin e pare
Me mesove abc-ne
Qe te behem djal i mbare
Dhe me gjak ta mbroj atdhen


______________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.