(YJE TË SKENËS) MIMIKA LUCA NË ROLIN E LAJES !

0
1282

 

(YJE TË SKENËS) MIMIKA LUCA NË ROLIN E LAJES!
Fragmente nga filmi “Kur hidheshin themelet”.
Aktorja e mirenjohur e skenes dhe ekranit, Mimika Luca interpreton rolin e Lajes.

___________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply