Zotni Hasan, ruaju se mos të bien thasët n`lumë!

0
1226

Gjithmone ne kete faqe te gjeni batuta te zgjedhura dhe me argetuese nga filmat shqiptare te prodhimit te Kinostudios “Shqiperia e re”

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

“Zotni Hasan, ruaju se mos të bien thasët n`lumë”!
Eshte kjo nje batute e shkeputur nga filmi “Komisari i drites” me interpretimin e pare te aktorit Viktor Zhusti ne rolin e Mark Dedines.

_______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.