Politika e privatësisë

Kush jemi ne?

KINEMATOGRAFIA – ARTI SKENIK & SPORTI
Adresa jonë e internetit është: https://cinema-sport.com.

Cilat të dhëna personale mbledhim dhe pse?

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në uebfaqe, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formën e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit, për të ndihmuar në zbulimin e spam.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur gjithashtu një hash) mund të ofrohet nga shërbimi Gravatar, për të parë nëse ju jeni duke e përdorur atë. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e vlefshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në uebfaqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhënat e përfshira të vendndodhjes së ngulitur (EXIF, GPS). Vizitorët në uebfaqe mund të shkarkojnë dhe të nxjerrin të dhënat e vendndodhjes nga imazhet në uebfaqe.

Formularët e kontaktit

Me anë të formularit të kontaktit, ju na dërgoni mesazhe e materiale, të cilat ne mund t’i përdorim për publim në uebfaqen tonë dhe të dhënat tuaja, ne nuk ua japim palëve të treta.

Gatimet

Nëse lini një koment në uebfaqen tonë, ju mund të zgjedhni për të ruajtur emrin tuaj, adresën email dhe uebfaqen tuaj në cookies (gatime). Këto janë për lehtësinë tuaj, kështu që ju nuk duhet të plotësoni detajet tuaja përsëri, kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të hyrjes, ne do të vëmë një cookie (gatim) të përkohshëm për të përcaktuar, nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të hyni, ne do të krijojmë gjithashtu disa cookie (gatime) për të ruajtur informacionin tuaj të identifikimit dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies hyrëse zgjasin për dy ditë dhe cookies për opsionet e ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më kujto”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies të identifikimit do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie (gatim) shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjeshtë tregon ID të postimit të artikullit, që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e ngulitur nga uebfaqet e tjera

Artikujt në këtë uebfaqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur nga uebfaqet e tjera të internetit sillen në të njëjtën mënyrë, sikur vizitori të ketë vizituar uebfaqen tjetër të internetit.

Këto uebfaqe mund të mbledhin të dhëna rreth jush, të përdorin cookies (gatime), të fusin ndjekje shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me përmbajtjen e ngulitur, duke përfshirë gjurmimin e ndërveprimit tuaj, me përmbajtjen e ngulitur, nëse keni një llogari dhe keni hyrë në atë uebfaqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni rivendosjen e fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosjes.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe të dhënat meta të tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu, që të njohim dhe të miratojmë çdo koment të përcjelljes automatikisht, në vend që t’i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në uebfaqen tonë (nëse ka), ne po ashtu ruajmë të dhënat personale, që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t’i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç se nuk mund ta ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e uebfaqes mund ta shohin dhe ta redaktojnë këtë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë uebfaqe ose keni lënë komente, ju mund të kërkoni të merrni një fil të eksportuar të të dhënave personale, që ne mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që ju keni dhënë. Ju mundeni gjithashtu të kërkoni që të fshijmë çdo të dhënë personale, që kemi për ju. Kjo nuk përfshin të dhënat që jemi të detyruar të mbajmë, për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë ne të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Në përgjithësi, mund të themi se ne nuk i japim të dhënat tuaja për palët e treta.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.