Foto-Galeri

FOTO-GALERI

Foto e ditës: Kursi i parë i shkollës së aktrimit pranë Teatrit Popullor!

STAFI I KURSIT TE PARE I SHKOLLES SE AKTRIMIT PRANE TEATRIT POPULLOR Nga rubrika e faqes : "Foto e dites", ndajme me publikun nje foto te vecante ku eshte fiksuar stafi i kursit te pare...

Foto galeri e teatrit “Zbutja e kryeneçes” | 36 vjet nga premiera!

0
Premierat e Teatrit Popullor Fakte dhe deshmi per tere brezat! Si sot ne kete date, 36 vjet me pare ne skenen e Teatrit Kombetar, u shfaq premiera e komedise “Zbutja e kryeneces” e autorit Uiljam Shekspir. Regjia: Fatos...

Foto galeri e teatrit “Lumi i vdekur” | 49 vjet që nga shfaqja premierë!

0
Premierat e Teatrit Popullor. Fakte dhe deshmi per tere brezat. 49 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor, do te ishte premiera e drames “Lumi i vdekur” e autorit Jokov Xoxes, dramatizuar nga Kudret Velca. (1975...

Foto nga teatri “I pazëvëndësueshmi” | 54 vjet që nga data e shfaqjes!

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR Fakte dhe deshmi per tere brezat. Data 4 Qershor shenon ne kalendarin e ngjarjeve te artit skenik 54 vjetorin e premieres se drames “I pazevendesueshmi” te autorit te mirenjohur shqiptar, Qamil Buxheli (1970-2024) Regjia: Skenografia: Piktor: Interpretet: Ilia...

Foto nga teatri “Armiqtë” | 68 vjet nga premiera e shfaqjes!

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR Deshmi te pa mohueshme per tere brezat! 68 vjet me pare, pikerisht me 2 qershor 1956 ne skenen e Teatrit Popullor, do jepej premira e teatrit “Armiqte” te autorit te mirenjohur Maksim...

Foto nga teatri “Invadimi” | 77 vjet që nga shfaqja premierë!

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR Deshmi pa mohueshme per tere brezat! 77 vjet me pare, pikerisht me 1 qershor 1947 ne skenen e Teatrit te Shtetit (Popullor) do jepej premira e teatrit “Invadimi” te autorit sovjetik L....

(EKSKLUZIVE) Foto e kolektivit të premierës “Kokëkashta!

TEATRI KOMBETAR I KUKULLAVE Nje foto e ralle e stafit te premieres se shfaqjes "Kokekashta" 26 qershor 1993 Ne foto eshte Pleurat Armiri dhe i gjithe grupi i aktoreve qe e realizoi emrat e te cileve i...

Foto nga teatri “Tre ditët e kjametit” | 60 vjetori i premierës!

PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR Fakte dhe deshmi per tere brezat! 1964 - 2024 Me 23 janar , plot 60 vjet me pare, ne skenen e Teatrit Popullor, do te ishte premiera e teatrit “Tre ditet e kjametit”...

Foto galeri e teatrit ”Makar Dubrava” | 73 vite nga premiera!

0
PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR Fakte dhe deshmi per tere brezat 1950-2023 Ne kalendarin e premierave te teatrit shqiptar, data 30 dhjetor shenon 73 vjetorin e shfaqjes premiere te drames me tre akte “Makar Dubrava” dhene ne skenen...

Foto nga shfaqja “Për maçokun nuk ka gjithmonë karnavale” | 74 vjet që nga...

0
Premierat e Teatrit Popullor Fakte dhe deshmi per tere brezat 74 vjet me pare ne skenen e Teatrit Popullor, si sot ne kete date, 30 dhjetor 1949, do te ishte premiera e shfaqjes “Per macokun nuk...

1945 | Foto nga tre premierat e vitit të pare të Teatrit Popullor: “Martesa...

0
PREMIERA TE TEATRIT SHQIPTAR! Fakte dhe deshmi per tere brezat. Jane hapat e para te Teatrit Shqiptar. Keshtu ne vitin 1945 qe mbahet zyrtarisht si viti startues i nje teatri profesionist ne Shqiperi, u vune ne...

Foto galeri e teatrit “Shtepia në Bulevard” | 60 vjetori i shfaqjes premierë!

0
PREMIERAT E TEATRI POPULLOR Fakte dhe deshmi per tere brezat. Data 26 dhjetor i ketij viti shenon ne kalendarin e artit skenik, 60 vjetorin e premieres se drames “Shtepia ne Bulevard” e autorit Fadil Pacrami vene...

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.