Kinema – Shqiptare – Radiodramatizime

RADIODRAMATIZIME

Fjala Artistike | Poezi dashurie në mes poetes dhe aktorit!

FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON Vleresim i dashurise se bashkeshortes Rudina per aktorin Leka Sefla Poezi dashurie ne mes poetes dhe aktorit. Nga Rudina Papajani Interpreton vete autorja. (C) Material i rezervuar | Audio - Video nga Rudina Papajani 5...

Teatri në mikrofon | “Shtatë shaljanët”

Teatri në mikrofon | "Shtatë shaljanët" Drame historike me 5 akte / 7 tabllo shkruar nga Ndreke Luca (A.P) Regjia: Pandi Stillu Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor Ndreke Luca.....Deli Pjetra Loro Kovaci......Marash Pali Sander Prosi........Vuksan Gjoni Gjon Karma....Ndreke Altana Lazer Filipi......Dode Shpendi Avni Resuli.......Gjelosh...

Foto nga teatri “Pas provimit të fundit” | 42 vjet që nga shfaqja premiere!

0
PREMIERAT E TEATRIT POPULLOR! Teatri “Pas provimit te fundit”, shkruar nga Ferid Halluni, do te kishte premieren e saj pikerisht me 20 shkurt 1982 ne skenen e Teatrit Popullor me regjine e Fatos Haxhiraj. As/ regjisor:...

Fjala artistike në mikrofon | “Shqiponjat fluturojnë lart”

  Fjala artistike në mikrofon | "Shqiponjat fluturojnë lart" Poeme nga Ismail Kadare (1966) Recitojne aktoret: Timo Flloko Bujar Lako Anastas Kristofori Ahmet Pasha ______________________ Kinematografia Shqiptare qene ne vitin 2013

Fjala artistike në mikrofon | Paskualina Gruda në vargje të Migjenit!

  FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON Aktorja Paskualina Gruda i nterpreton vargje te Migjenit. "balade qytetase" "kanga e rinise" "kanget e pakendueme" "vetmia" ____________________ Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013 

Radiodramatizimi “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”!

 Teatri ne Radio! "Gjenerali i ushtrise se vdekur" Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor. Ne rolin e gjeneralit : Kadri Roshi Ne rolin e priftit: Prokop Mima ______________ Kinematografia Shqiptare 2013-2021

FJALA ARTISTIKE NË MIKROFON | “GJERMANIA, PËRRALLË DIMRI”!

FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON Gjermania. Perralle Dimri Interpreton Mirush Kabashi ____________________ Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

TEATRI NË RADIO | “KARTELA E VERDHË”!

KARTELA E VERDHE Komedi nga Haxhi Rama Interpretojne aktoret e Teatrit "Aleksander Moisiu" - Durres Drita Qerimi - Nikolla; Kadri Pirro; Vera Urumi; Vasilika Ndini Spiro Urumi; Milto Profi; Mirush Kabashi Hysen Bashkhysa; Xhemal Sefa; Lumturi Dashi

(AUDIO) FJALA ARTISTIKE NË MIKROFON | HAJRIE RONDO (1951-2017)

FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON Interpreton aktorja Hajrie Rondo: "Me driten dashuruar" "Portreti" "Yjet" "Tregjedia e Himares"

(TEATRI NË RADIO) “FAMILJA E PESHKATARIT”!

0
Radiodramatizimi "Familja e peshkatarit" Drame e shkruar nga Sulejman Pitarka (A.P) Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor Regjisor: Pjeter Gjoka (A.P) Degjim te kendeshem!

(AUDIO) RADIODRAMATIZIM | LULET E SHEGËS!

0
TEATRI NE RADIO | LULET E SHEGES Drame nga Kole Jakova Interpretojne aktoret e Teatrit Popullor Laja.............Mimika Luca Mani............Pandi Siku Selimi..........Pirro Malaveci Havaja.........Marika Kallamata Lulja ...........Drita Haxhiraj Zeneli..........Lazer Filipi (A.M) Budja..........Esma Agolli Beqir Aga.....Reshat Arbana Hysa...........Tomorr Guce Fshatar I.....Gjon Karma (A.M) Fshatar II....Sulejman Dibra Halili...........Lazer Vlashi Regjisoret: Qenan Toro,...

(VIDEO) FJALA ARTISTIKE NE MIKROFON | FADIL KUJOVSKA!

0
  Fjala artistike ne mikrofon Poezi te ndryshme te interpretuar nga aktori Fadil Kujovska (1951-2014)

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.