Profil i piktorit të kostumeve Ylli Beqiri!

Ylli Beqiri Piktor kostumesh i filmit shqiptar te Kinostudios “Shqiperia e Re” Lindi ne Tirane me 10...

Profil i aktorit gjirokastrit Klement Konomi!

Klement Konomi Aktor i Teatrit “Zihni Sako”, Gjirokaster dhe i Estrades se...

EKSKLUZIVE! Violeta Deda (1953-2008) | Lola, ylli i pashuar i skenës...

EKSKLUZIVISHT DHE VETEM NE "KINEMATOGRAFIA SHQIPTARE" 31 Korrik 2022 Profil i aktores Violeta...

Foto profil | Aktori i lëvizjes amatore Leonidha Heba!

0
Eshte nje aktor i mirenjohur nepermjet interpretimit te tij edhe pse...

Foto të ditës | Kineastët e parë të Kinostudios “Shqiperia e...

0
Viti 2022 perkon me 70 vjetorin e themelimit te Kinostudios "Shqiperia...

Kinostudio “Shqipëria e Re” | “Shenjtërimi i imazheve” (Video nga Vizion...

0
Kinostudio-shenjtërimi imazheve from Kinematografia Shqiptare on Vimeo. "Kinostudio - Shenjterimi i imazheve"...

Shkrimet e fundit për Kinemanë & Sportin

REGJISORET & STAFI FILMIK PRAPA KAMERAVE!

Respekte te pafund për punen kolosale, sakrificat dhe dedikimin tuaj në Kinostudion "Shqiperia e Re"! Regjisorë, operatorë, montazhierë, piktorë, skenografë, producentë, ekonomistë ........... Ky album fotografik,...

BUJAR LAKO (1946 – 2016) | STARS OF ALBANIAN SCENE!

#KinematografiaShqiptare #AlbanianCinematographySceneArt #BujarLako BUJAR LAKO (1946 - 2016) Actor of Albanian theater and cinematography Born on June 9, 1946 in Lozhan, Korça. In 1972 he graduated from...

Shkrime në fokus

Komentet e fundit

error: Content is protected !!