(Video) Filmi “Gracka” !

0
1419

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Filmi Shqiptar i Kinostudios “Shqiperia e re”
“Gracka” prodhim i vitit 1984

Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja.

Përmbajtja e filmit
Dy prej oborrëtarëve të mbretit Zog rekurtohen nga agjenturat e huaja dhe futen ilegalisht në Shqipëri. Por banditët të mashtruar kapen dhe gjatë hetuesisë thyen. Kjo i shërben Sigurimit të Shtetit që organzion lojën për kapjen e njerëzve që hidhen në Shqipëri nga agjenturat e huaja.

INTERPRETOJNE
Llazi Serbo … Gazmendi, oficer
Viktor Çaro … Gjergji, major
Mario Ashiku … Vesel Shahini
Reshat Arbana … Gjenerali amerikan
Vangjel Heba … Kurti
Luan Qerimi … sër majk
Guljelm Radoja … Refiku, radisti
Anastas Kristofori … Seiti
Fatos Sela … Baja, oficer
Gjon Kola … Ceni
Kristaq Skrami …
Vasjan Lami … oficer
Spiro Urumi … Baba Nekiu, babai i taqesë
Elez Kadria … Qamil Boronica
Luigj Gurakuqi …
Binok Hatibi …
Esat Kola … Murati
Ndrek Gjergji …
Dervish Biba …
në episode
Lazër Filipi … Neziri

Skeda informative e filmit si me poshte:

__________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.