(VIDEO) FILMI “BURRI ME PANTALLONA TE SHKURTRA”!

0
2403

FILMI ITALIAN – “BURRI ME PANTALLONA TE SHKURTRA”
Titulli i origjinalit “L’uomo dai calzoni corti” – 1958
i perket kinemase klasike italiane, viteve te arta te saj.
Regjia : Glauco Pellegrini

Aktoret:
Edoardo Nevola: Salvatore, i quajtur “pagnottella”
Edoardo De Filippo: Gennaro
Memmo Carotenuto: Nando
Francisco Rabal: Mario
Julita Martinez: Gina
Alida Valli: Carolina.

Salvatore, i mbiquajtur “pagnottella”, largohet fshehurazi nga Befotrofi i Caltanissetta-s ne kerkim te nenes se tij qe ne fakt nuk e ka njohur asnjehere. Perpara se t`a gjej Nenen ne Venezia ai pershkon nje etape te gjate ne shume vende dhe qytete si Napoli, Roma e Milano, ku takon njerez te ndryshem qe miqesohen me ate…………
Ky film eshte i njohur edhe per spektatorin shqiptar nepermjet TVSH-se se kohes.

Video 1

__________________________________________

Video 2 – vazhdimi i filmit!

___________________________________________

Video 3 – vazhdimi i filmit

_____________________

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here