(VIDEO) FILMI “SHTËPIA JONE E PËRBASHKËT”!

0
2050

#KinematografiaShqiptare                   #FilmaShqiptare 

 

Shtëpia jonë e përbashkët është një film i prodhuar
në vitin 1981.
Regjia: Ismail Zhabjaku, Skenari: Teodor Laço,
Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Lalo.

INTERPRETOJNE
Sulejman Pitarka…….. Kozmai
Mina Koxhaku…….. Vaso
Gjergj Lala…….. Xhoxhi
Kadri Roshi………
Drita Pelingu…….. Vita
Brunilda Borova……..
Luftar Pajo……..
Fatos Sela……..
Flutura Godo……..
Kristaq Shtembari……..
Petrit Llanaj……..
Roland Roshi……..
Flamur Çelsula……..

Përmbajtja e filmit
Në familjen e Kozma Selitës çdo pjesëtar është i dhënë me pasion pas punës së tij. Mamaja Vita është rrobaqepëse Djali më i madh Xhoxhi punon në rafinerinë e naftës Aurora është farmaciste dhe Vaso naftëtar. Flonja dashuron Vason por ajo do që Vaso të heqë dorë nga të qënit naftëtar. Por Vaso i edukuar me dashurinë ndaj profesionit të tij nuk mund të pajtohet me interesat e Flonjës.

Skeda e filmit si me poshte:

_______________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply