Feridon Berberi (1935-2020) | Përkujtimore!

0
5279

Feridon Berberi (1935-2020)
Aktor i Estrades se Pogradecit.

E mbani mend skenen ne autobus ku fshatari i ulur perball “Teto Ollges”, duke ngrene i drejtohet asaj : “Keni qene ndonjehere ne anet tona” ?
Ai eshte aktori amator ne organiken e Estrades se Pogradecit, Feridon Berberi.

Lindi ne Pogradec me 12 korrik 1935.
Pervec veprimtarise me trupen e estrades se qytetit, u aktivizua edhe ne dy filma shqiptar, ne fillim tek “Mengjeze lufte” – 1971 ne rolin e nje ballisti si dhe “Zonja nga qyteti” – 1976.

Nderroi jete me 17 shkurt 2020
Nderim dhe respekt!

(C) Material i rezervuar. Ekskluziviteti ne kete faqe mban daten 7 tetor 2020. Linku ne Facebook si me poshte:

_____________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply