Foto batuta: “Shko Marko e thaj cironka ç`të duhet ty të merresh me politikë”!

0
1174

Ne kete faqe do te gjeni perhere batuta te zgjedhura dhe nga me argetueset ne filmin shqiptar.

“Shko Marko e thaj cironka ç`të duhet ty të merresh me politikë”!
Ilia Shyti ne “Tre vete kapercejne malin”

_____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021.

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply