Foto e ditës | Naim Frasheri dhe Tinka Kurti në kinoproven e filmit “Tana” !

0
1273

Foto e dites!

Nje foto e rradhe shkeputur nga kinoprova e filmit “Tana”, protagonistet Naim Frasheri dhe Tinka Kurti. Ne mes te tjerave filmi “Tana” konsiderohet te jete filmi i pare shqiptare i prodhuar nga Shqiperia Film. Filmi u shfaq me 17 korrik 1958 ne Tirane.

______________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here