Foto e ditës | Operatori Ilia Tërpini (1938-2018) në rolin e aktorit.

0
1833

“Foto e dites”
Rubrika e faqes e cila ndan dhe risjell ne kujtesen e spektatorit nepermjet nje fotoje momentet te vecanta nga arti skenik dhe artistet shqiptar.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Ne foto eshte operatori i mirenjohur i filmit shqiptar Ilia Tërpini (1938-2018), por kesaj radhe ne kostumin e nje aktori ne rolin e nje oficeri italian ne filmin me dy seri “Rrugicat qe kerkonin diell”

______________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.