Kinema – Shqiptare – Komedi – Humor

KOMEDI - HUMOR

(VIDEO) Telekomedia “Mirela”!

TELEKOMEDIA MUZIKORE "MIRELA" Prodhim i Radiotelevizionit Shqiptar - TVSH, 1988 Skenari dhe regjia: Leka Bungo Operator: Pali Kuke Kompozitor: Aleksander Lalo Autor i vargjeve: Jorgo Papingji Telekomedi muzikore Interpretojne aktoret e Teatrit te Estrades Tirane Shpresa Berdellia; Agim Bajko; Vasillaq Vangjeli; Veli...

Na ishte njëhere Estrada e Ushtarit (1962-1992) | Histori 30 vjecare nga një e...

Estrada e Ushtarit. Pak histori nga e kaluara! Institucion teatror profesionist i tipit të varietesë. U ngrit më 16 janar 1962, pranë Shtëpisë Qendrore të Ushtrisë. Fillesat e saj gjenden në shfaqjet e shumta që organizoheshin...

MINUTA GAZMORE | “SAHATI I ELEKTRIKUT”!

  MINUTA GAZMORE "Sahati i elektrikut" Disa minuta me aktoret e humorit te estrades se Tiranes: Xhemal Myftiu, Marjana Kondi dhe Vegim Xhani Shkeputur nga nata festive e nderrimit te viteve 1990 _______________ Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin...

VIDEO PROFIL | YJE TË SKENËS | MUHARREM HOXHA!

  YJE TE SKENES - PROFIL! Kolazh skecesh te interpretuara nga aktori i humorit durresak Muharrem Hoxha __________ Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

(VIDEO) Komedia “Jovan Bregu refugjat”

KOMEDIA "JOVAN BREGU REFUGJAT" Vazhdimi i komedise "Pallati 176" kesaj radhe vene ne skene nga Teatri "A. Z. Cajupi" - Korce! Skenari: Adelina Balashi Muzika: Adrian Jorgji Aktorë: Arben Dervishi Marko Bitraku Mirjana Deti Zamira Kita Petrit Koçibelli Klaudeta Riza Natasha Andoni Petrika Riza Refik Xhinaku _____________ Kinematografia Shqiptare qe ne vitin...

(VIDEO) Minuta gazmore | Parodistët – “Doktor vizitoje pak djalin”!

  Minuta gazmore | Parodistët - "Doktor vizitoje pak djalin"! Parodistet e Vlores ne nje skec shkeputur nga nata festive e nderrimit te viteve- 1992. ___________ Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

(VIDEO) Komedia “Borgjezi fisnik”

Komedia "Borgjezi fisnik" Video si me poshte:   KOMEDIA "BORGJEZI FISNIK" Interpretojne aktoret e estrades se Tiranes, Skender Sallaku; Nexhide Pici; Kosta Kamberi; Shpresa Berdellima! Shikim te kendeshem!!! _____________ Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

(VIDEO) Minuta gazmore | Këshillat e Xhuljeta Kullës!

0
  MINUTA GAZMORE "Keshillat e Xhuljeta Kulles" Shkeputur nga nata e nderrimit te viteve, spektakli i madh per Vitin e Ri.   ____________ Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

VARIETE` – NGA MOT GËZUAR | PROGRAMI FESTIV I FUNDVITIT!

0
NGA MOT GËZUAR | PROGRAMI FESTIV I FUNDVITIT! 2018 Pjesa 1 Permbajtja e videos: 1 - Kronika te kohes Festimi i Vitit te Ri , 1967, 1953, 1960 2 - Per ty atdhe | Mentor Xhemali 3 - Ne te dy...

Kartolinat e Vitit të Ri | Gëzim Kruja!

0
Kartolinat e Vitit të Ri! Nga: Gezim Kruja – Artist i Merituar / Mjeshtri i Madh. Na ishin njehere kartolinat thumbuese qe zakonisht ne cdo fundviti, artisti i madh i humorit Gezim Kruja i lexonte para...

(VIDEO) Komedia “Sa afer paske qënë”!

0
___________ Komedia "Sa afer paske qene"! me aktoret e teatrit te estrades se qytetit te Shkodres Ne rolin kryesor , mjeshtri i humorit Gezim Kruja Interpretojne: Vitore Nino, Shqipe Malaj, Tano Banushi, Fatbardh Smaja, Shpresa Garuci, Merita...

(VIDEO) MINUTA GAZMORE | NGJARJE NGA LUFTA!

0
  MINUTA GAZMORE Nga arkivat e vitit 1990. Nje ngjarje nga lufta (Partizanet dhe ballistet)! Interpretojne aktore te Estrades Profesioniste te Fierit. ______________ Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe nga viti 2013