Muzika – Festivale

MUZIKA - FESTIVALE

Interval Muzikor | “Çiltërsi” – Jolanda Dhamo & Pëllumb Elmazi!

0
  ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES Ciltersi - Jolanda Dhamo & Pellumb Elmazi Muzika: Zija Saraci Teksti: Haxhi Rama Interpretuar ne Festivalin e 24-te te Kneges ne RTSH Jemi ulur ne pran'dritares Ciltersi shohin syt e mi Treni ecen...

INTERVAL MUZIKOR | “NUK E HARROJ” – IRMA & ERANDA LIBOHOVA

0
  ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT Dueti i motrave Libohova "Nuk e harroj" Muzika: Agim Krajka Teksti: Haxhi Rama Interpretuar ne Festivalin e 26-te te Kenges ne RTSH - 1987 Ndodh në jetë që pa pritur një njeri të bëhet kaq...

ZËRA TË ARTË | ALIDA HISKU – “DASËM NË FSHAT”!

0
  ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES "Dasem ne fshat" - Alida Hisku Muzika: Agron Xhunga Teksti: Ismail Kadare Interpretuar ne Festivalin e 14-te te Kenges ne RTSH - 1975 O tek obori i nuses tone o vene e...

Interval Muzikor | B. Alibali & E. Jubani – “Motrës sime”!

0
  ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT TE KENGES Dueti i mirenjohur Bashkim Alibali & Eduard Jubani "Motres sime" Muzika: Xhavit Ujkani Teksti: Agim Haxhiraj Interpretuar ne Festivalin e 1-re te Interpretuesve Tirane - 1983 Dallndyshet përgatiteshin t’shtegtonin n`tjera vende Dhe ti o...

(KRONIKE) NGA FESTIVALET E KËNGËS NË RTSH NË VITE!

0
  AMARCORD! NA ISHTE NJEHERE .......FESTIVALI I KENGES NE RTSH NDER VITE! Sekuenca nga keto festivale dhe kolazh kengesh me kengetare te ndryshem ne vite (deri ne v. 1990) Nje parade yjesh ne muziken tone te lehte .... KRENARI...

(VIDEO) 1980! Festivali i 19-të i Këngës në RTSH!

0
  Festivali i 19-të në RTSH Teatri i Operas Dhe Baletit, TIRANE Prezantuesit: Silvana Braçe & Dhimitër Gjoka TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 19-të i Këngës në RTSH u zhvillua ne datat 25-26-27 Dhjetor të vitit...

(VIDEO) 1971! Festivali i 10-të i Këngës në RTSH!

  FESTIVALI I 10-te I KENGES NE RTSH Prezantuesit: Edi Luarasi & Viktor Zhusti TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 10-te i Kenges ne Radio e Televizion u zhvillua ne datat 24-25-26 dhjetor 1971 ne Tirane. Kenga...

(VIDEO) 1973! Festivali i 12-të i Këngës në RTSH!

  FESTIVALI I 12-te I KENGES NE RTSH Prezantuesit: Flutura Cangu dhe Pandi Siku TV/ Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 12-te i Kenges ne Radio e Televizion u zhvillua ne datat: 28-29-30 dhjetor 1973 ne Tirane. Ne...

(VIDEO) 1979! Festivali i 18-të i Këngës në RTSH!

  Festivali i 18-të në RTSH Teatri i Operas Dhe Baletit, TIRANE Prezantuesit: Mimoza Tafaj dhe Pirro Kita TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 18-të i Këngës në RTSH u zhvillua në datat 26-27-28 Dhjetor të vitit...

(VIDEO) 1978! Festivali i 17-të i Këngës në RTSH!

  Festivali i 17-të në RTSH Teatri i Operas Dhe Baletit, TIRANE Prezantuesit: Zerina Barbullushi dhe Ndriçim Xhepa TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 17-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Dhjetor të vitit 1978 në...

(VIDEO) 1968! Festivali i 7-të i Këngës në TVSH!

  Festivali i 7-të I Kenges në TVSH I.L.A., TIRANE Prezantuesit: Drita Bardhi & Roland Trebicka TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 7-të i Këngës në RTSH u zhvillua në 26-27-28 Dhjetor të vitit 1968 në Tiranë. Kënga...

(VIDEO) 1966! Festivali i 5-të i Këngës në TVSH!

  Festivali i 5-të i Këngës në TVSH - 1966 I.L.A., TIRANE Prezantuesit: Drita Bardhi & Bujar Kapexhiu TV/Radio: TVSH / Radio Tirana Festivali i 5-të i Këngës në TVSH u zhvillua në 28-29 Dhjetor të vitit 1966...