(VIDEO) Filmi “Çeta e vogël” !

0
1532

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

FILMI SHQIPTAR I KINOSTUDIOS “SHQIPERIA E RE”
Çeta e vogël

Filmi “Çeta e vogël” është film me metrazh të shkurtër, prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1979.
Duhet shenuar qe ky film ishte i censuruar deri ne vitin 1990.

Regjia: Mark Topallaj,
Skenari: Kol Jakova,
Producent: Shqipëria e Re,
Muzika: Gjon Kapedani.

Bazuar në ngjarjet e vërteta të heronjve të Vigut pesë shokëve luftëtarë të ekzekutuar nga Gjermanët në veri të Shqipërisë gjtaë luftës së Dytë Botërore. Filmi “Çeta e vogël” është çensuruar dhe më pas e xhiruar në një version tjetër.

Xhelal Tafaj…….. Ndreca
Ndrek Luca…….. Dash Cubaku
Gjon Karma…….. Tibil Uka
Lec Bushati……..
Marie Logoreci……..
Ymer Bala……..
Dashnor Zyberi……..
Dajna Saraçi……..
Jul Nenshati……..
Ilir Dashi……..
Mark Topallaj……..
Skënder Çala……..
Mimika Luca……..
Ana Gjini……..
Arjana Dosti……..
Bilbil Kasmi……..
Viktor Bruçeti……..
Skënder Makbuli……..
Estref Manaj……..
Zef Marashi……..
Loro Bianku……..
Mark Tusha……..
Ismet Zusi……..

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.