(VIDEO) FILMI “FUNERAL BUSINESS”!

0
706

FILMI I METRAZHIT TE SHKURTER “FUNERAL BUSINESS”
Filmi Funeral Business është një film shqiptarë i prodhuar në vitin 1999. Regjia: Gjergj Xhuvani, Skenari: Dh. Xhuvani, Gj. Xhuvani, Producent: A.G.V Film Production .

Përmbajtja e filmit
Vendi është i zhytur në krizën e besimit ndaj ligjit moralit drejtësisë së shtetit. Nën këtë epidemi dhune Sana një grua e thjeshtë e cila nuk pranon këtë kod moral nuk dorëzohet kurrë së mbrojturi familjen e vet. Tenisoni ankthi tmerri vetmia. Sa forcë kanë të mposhtin një grua që beson në Zot dhe do familjen e saj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here