(VIDEO) FILMI “NË ÇDO STINË”!

0
1872

FILMI SHQIPTAR “NE CDO STINE” | Kinematografia Shqiptare from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Filmi “Në çdo stinë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1980.
Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika,
Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit
Zana dhe Bardhyli janë dy studentë që dashurohen. Përmes amplitudave shpirtërore të dashurisë së tyre filmi zbulon ëndrrat dëshirat dhe preferencat e tyre. Me karakteret që kanë pak a shumë të njëjtën moshë por edhe ndryshime midis njëri tjetrit filmi jep portretin e studentit të ri.

INTERPRETOJNE
Anisa Markarian…….. Zana
Arben Imami…….. Bardhyli
Pavlina Leka…….. Mira
Spiro Duni…….. Astriti
Ermira Bahidi…….. Ela
Adrian Cerga…….. Leka
Karafil Shena…….. Fotaqi
Tomorr Nushi……..
Ylli Demneri…….. Ylli
Ema Shteto……..

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden e filmit si me poshte:

____________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here