(VIDEO) Filmi serial TV “Dy vjet pushime”!

2
2157

Filmi “Dy vjet pushime” me titullin ne origjinal: Deux ans de vacances është bazuar ne një roman aventuresk te Zhyl Vernit, i botuar në 1888.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

Historia tregon për fatin e një grupi nxënësish të bllokuar në një ishull të shkretë në Paqësorin Jugor dhe për përpjekjet e tyre për të kapërceni fatkeqësinë. Në parathënien e tij të librit, Verne shpjegon se qëllimet e tij ishin të krijonte një mjedis të ngjashëm me Robinson Kruzonë për fëmijët dhe t’i tregonte botës se çfarë mund të bënte inteligjenca dhe guximi i një fëmije kur vihej në provë.

Film Televiziv me seri i vitit 1974 me regjisoret Sergiu Nicolaescu, Gilles Grangier.

Filmi u be shume i njohur dhe popullor ne publikun shqiptar nepermjet TVSH-se se kohes. Ky film eshte pjese e kolanes se arte te kinemase boterore per femije, me te cilet u rriten brezat e ndryshem ane e mbane botes si dhe ne Shqiperine e para v. 90-te

           

           

INTERPRETOJNE:
Franz Seidenschwan…..Dick Sand
Marc Di Napoli…..Doniphan Weldon
Dominique Planchot…..Gordon
Didier Gaudron….Bryan
Cristian Sofron…..Service Cross
Werner Pochath……Edward Forbes
Rainer Basedow……Joshua Pike
Aurel Giurumia…..Koch
Constantin Nedelcu……Jim ‘Jimmy’
Horia Pavel……Morris
Stefan Cristea….Henry
Bogdan Untaru….Ben

           

          

SHIKONI TE GJITHA SERITE SI ME POSHTE

SERIA 1

“DY VJET PUSHIME” – Seria 1 | Kinematografia Shqiptare from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.


 

SERIA 2

Filmi serial “Dy vjet pushime” (Seria 2) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.


 

SERIA 3

Filmi serial TV “Dy vjet pushime” from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.


 

SERIA 4

Filmi serial TV “Dy vjet pushime” (Seria 4) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.


 

SERIA 5

Filmi serial TV “Dy vjet pushime” (Seria 5) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

 

SERIA 6  dhe e fundit

Filmi serial TV “Dy vjet pushime” (Seria 6 dhe e fundit) from Kinematografia Shqiptare on Vimeo.

Shikim te kendeshem!

Postimi mban daten: 13 MARS 2023

________________________
Mundesoi per publikun shqiptare online “Kinematografia Shqiptare”, nje faqe e artit skenik qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Comments are closed.