(VIDEO) INTERVAL MUZIKOR | MENTOR XHEMALI – “PËR TY ATDHE”!

0
2224

 

ZERA TE ARTE TE MIKROFONIT
Mentor Xhemali – Per ty atdhe
Teksti dhe muzika: Pjeter Gaci

Për ty atdhe,
ma të bukurën kangë,
me fuqinë e kësaj zemre do të kendoj,
për këto male,
për këto fusha të gjana,
për këtë vend ku, sot i lumtur jetoj.

Për këto male,
për keto fusha të gjana,
për këtë vend ku, sot i lumtur jetoj.

I bukur je,
ngrihesh madhështor,
si një kështjelle e pamposhtur ti qëndron,
në mes dallgesh,
shkëmb graniti vigan,
s’u përkule, nga çdo stuhi e tufan.

në mes dallgesh,
shkëmb graniti vigan,
s’u përkule, nga çdo stuhi e tufan.

I bukur je,
ngrihesh madhështor,
si një kështjelle e pamposhtur ti qëndron,
në mes dallgesh,
shkëmb graniti vigan,
s’u përkule, nga çdo stuhi e tufan.

Në mes dallgesh,
shkëmb graniti vigan,
s’u përkule, nga çdo stuhi e tufan.


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply