(VIDEO) Kadri Roshi në fabul!

0
1134

#KinematografiaShqiptare      /   Video ne MixDrop:

____________________

Kadri Roshi ne fabul u realizua nga RTSH ne vitin 1998 ne Divjake.
Fabulat nga Ferid Lamaj nen interpretimin e Artistit te Popullit, Kadri Roshi.
Ideja dhe realizimi nga Bujar Kokonozi “Artist i Merituar”!

TVSH – 1998

_________________
Kinematografia Shqiptare qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply