(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | “DADOT”!

0
755

 

TEATRI NE EKRAN | “DADOT”
2006
Nga Jorgos Kurti
Skenografia: Arian Miho
Regjia skenike: Inis Gjoni
Interpretojne aktoret e Teatrit Kombetar.
Agim Qirjaqi (Doktori) , Roland Trebicka (Dado 1) dhe Genc Fuga (Dado 2).

_____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply