(VIDEO) TEATRI NË EKRAN | PSE ?

0
1037

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

TEATRI NE EKRAN | PSE?
Interpreton trupa profesioniste e teatrit “Bylis”, Fier!
Regjia dhe skenografia nga Serafin Fanko

Hajrie Rondo; Dritan Borici; Dervish Biba; Merita Gjyriqi
Suzana Prifti; Agim Agolli; Klajdi Marko; Fatmir Xhelili
Anilda Mecaj;

(1999)

 ___________________

Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

 


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.