(VIDEO) YJE TË SKENËS | BEHIJE LËVONJA – ÇELA (1925-1999)

0
3499

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

VIDEO PROFIL | YJE TE SKENES SHQIPTARE
#KinematografiaShqiptare kushtuar aktores Behije Levonja – Cela.

Video profil i aktores Behije Cela – Levonja (1925-1999) Nje video simbolike kushtuar artistes se madhe, nje kolazh me foto nga rolet e ndryshme te saja ne teater dhe filmin shqiptar.

________________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne ativitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.