(VIDEO) YJE TË SKENËS | DARIO LLUKAÇI!

0
1624

 

YJE TE SKENES SHQIPTARE | VIDEO PROFIL
Dario Llukaci – Aktor i Estrades se Teatrit Tirane dhe i Kinematografise Shqiptare.
Nje kolazh me interpretime te aktorit me origjine italiane, ne kujtim me nderim e respekt per kontributin e dhene.

 

______________
Mundesuar nga Kinematografia Shqiptare – korrik 2016


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply