(VIDEO) Filmi televiziv “Shokë të një skuadre”!

0
1581


 

SHIKOJENI FILMIN GJITHASHTU NE DAILYMOTION

 

FILMI TELEVIZIV SHQIPTAR – TVSH
“Shoke te nje skuadre”

Një film i prodhimit te TVSH, me premierë në 9 shkurt 1984. Ka si regjizor Dhoksi Sahatçi dhe skenarist Flamur Topi.

Interpretojnë
Joni Kraja … Rudini
Altin Satka … Arbëri
Xhelal Tafaj … Traineri
Rezana Çeliku … Mësuese zana
Petraq Mariani … Babai
Elida Janushi … Nëna
Shkëlqim Daja … Goni
Gazmend Gjoka … Gimi

Per nje informacion me te zgjeruar shikoni skeden e ketij filmi si me poshte:

______________
Kinematografia Shqiptare nje faqe publike ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Leave a Reply