Foto e ditës | Diana Shoshkiç në filmin televiziv “I treti”

0
1207

Nje nder shembujt kur Arti dhe Sporti kane pike-takime ne rrugetimin e tyre.

Diana Shoshkiç, nuk ishte ne te vertete aktore por sportiste, basketbolliste e mirenjohur e v. `70-te me skuadren “17 Nentori” te Tiranes.

Ne vitin 1977, i bashkohet stafit te filmit televiziv me 4 seri “I treti” ne nje rol te vogel , ate te vajzes se Trajanit (Lec Bushati), kusheririt te Vasilit nje emigranti shqiptar (Pjeter Gjoka).

Per t`u shenuar gjithashtu edhe ne film roli i Djanes ishte basketbolliste.


Per nje informacion me te zgjeruar rreth basketbollistes Diana Shoshkic`, shikoni faqen sportive “Vizion Sportiv / Ora e Kampioneve, po ne kete Ueb Sajt, linku prane: https://www.kinematografia-shqiptare-sporti.com/basketbollistja-diana-shoshkic-meteore-i-parketit-ne-v-70-te/
______________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us:
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply