Foto galeri e filmit “Yjet e netëve të gjata” | 51 vjetori i shfaqjes!

0
1277

ALMANAKU I FILMIT SHQIPTAR – KINOSTUDIO “SHQIPERIA E RE”!
5 maj 1972 – 2023! Sot mbahet 51 vjetori i shfaqjes se filmit “Yjet e neteve te gjata” qe u shfaq ne kinemate e kryeqytetit ne Tirane i cili perkon gjithashtu edhe me festen e 5 majit dites se deshmoreve.

Me poshte skeda informative dhe nje album i gjere fotografik.

 

_________________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013

Follow us :
Blog: https://albaniancinematography.blogspot.com/
Vimeo: Kinematografia Shqiptare (vimeo.com)
Facebook: https://www.facebook.com/ksh.faqjazyrtare
Dailymotion: https://www.dailymotion.com/kinematografiashqiptareartisporti
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDRYQ5xCyGkfELm3mX8Rhtw

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here