(Video) Yje të Skenës – Profil | Tonin Ujka (1940-2008)

  YJE TE SKENES DHE TE EKRANIT SHQIPTAR - PROFIL! Profil i aktorit dhe regjisorit Tonin...

Foto e ditës: Kursi i parë i shkollës së aktrimit pranë...

STAFI I KURSIT TE PARE I SHKOLLES SE AKTRIMIT PRANE TEATRIT...

Kujtesë: Suzana Verzivolli (1942 – 2021), montazhiere e TVSH-së!

Suzana Verzivolli (1942-2021) Montazhiere ne Televizionin Shqiptar - TVSH Data 2 korrik ne...

Rauf Pojani, “Guri trim me fletë” | Aktori i vogël i...

0
Rauf Pojani! Aktor i stafit te femijeve ne filmin shqiptar te Kinostudios...

Filmi i Kinostudios dikur, denigrimi i kinemasë sot, dhe njëmijë pyetje...

0
I Filmi i Kinostudios “Shqiperia e Re”, duhej te ishte jo vetem...

(VIDEO) Minuta muzikore | Violeta Zefi në këngë!

0
ZERA TE ARTE | KENGETARE TE HARRUAR TE SE SHKUARES! Disa minuta...

Shkrimet e fundit për Kinemanë & Sportin

BUJAR LAKO (1946 – 2016) | STARS OF ALBANIAN SCENE!

#KinematografiaShqiptare #AlbanianCinematographySceneArt #BujarLako BUJAR LAKO (1946 - 2016) Actor of Albanian theater and cinematography Born on June 9, 1946 in Lozhan, Korça. In 1972 he graduated from...

Shkrime në fokus

Komentet e fundit


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

error: Content is protected !!