(VIDEO) FILMI “A, B, C…ZH”

0
1778

Video e filmit si me poshte

 

“ABC…ZH” është një film i prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” në vitin 1971.

Regjia : Xhanfize Keko,
Skenari : Peçi Dado, Xhanfize Keko,
Producent : Shqipëria e re.
Përmbajtja e filmit
Fëmijët përgatiten të shkojnë në klasën e parë. Në klasë mësuesja u mëson gërmat e para. Ajo punon me durim me fëmijët. Jepen preokupimet e fëmijëve në shkollë dhe në shtëpi. Aspekte nga ekskursionet dhe lojrat gjatë pushimit.

Per nje informacion me te detajuar shikoni skeden si me poshte

____________
Kinematografia Shqiptare ne aktivitet qe ne vitin 2013


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts to your email.

Leave a Reply