(VIDEO) TELEDRAMA “ZEKTHI”

0
759

Teledrama e pare shqiptare “Zekthi” – 1974
Prodhim i Televizionit Shqiptar dhe Teatrit “Migjeni” – Shkoder!
Nga Etel Vojnic`
Dramatizuar nga Esat Oktrova.
Skenografia: Bep Shiroka
Regjia: Esat Oktrova
Interpretojne:
Serafin Fanko; Lec Bushati; Violeta Sekuj; Paulin Lacaj; Bep Shiroka; Ramiz Rama; Tinka Kurti ; Nefail Piraniqi; Tonin Ujka; Vitore Nino; Esat Kola; Ymer Bala; Pistol Soja; Rrok Rrotani; Viktor Bruceti; Gezim Mesi; Gjon Kola; Kujtim Metani; Ndreke Prela etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here