(VIDEO PROFIL) YJE TË SKENËS | ELIDA JANUSHI!

0
1279

 

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

YJE TE SKENES SHQIPTARE | VIDEO PROFIL!
Elida Janushi.
Nje foto kolazh nga rolet dhe interpretimet e aktores ne film dhe teater.

____________
Kinematografia Shqiptare 2013-2021


Discover more from Kinematografia Shqiptare - Sporti

Subscribe to get the latest posts sent to your email.